نوع کار تحقیقاتی

فصل دوم: چطور پروپورال بنویسم؟ 

کد آموزش: LT009

 

این متن، گزیده و برگرفته از فیلم آموزشی است. برای مشاهده جزئیات این آموزش، لطفا محصولات آموزش نگارش پروپوزال و پایان نامه را مشاهده کنید.

در این بخش، نوع و چارچوب کلی تحقیق انتخاب می شود. اساسا کارهای تحقیقاتی به چهار دسته کلی بنیادی، نظری، کاربردی و عملی دسته بندی می کنند.

?      بنیادی 

این تحقیقات در پی شناخت و کشف روابط بین پدیده ها و درک اصول و قوانین طبیعی است. این تحقیقات نظریه ها و فرضیه ها را آزمایش می کنند، قوانین علمی را کشف کرده و مرزهای دانش را توسعه می دهند. در واقع،نتیجه پروژه به تنهایی یا به همراه نتایج سایر پروژه‌های مشابه، پایه و اساس انجام پروژه‌های تحقیقاتی دیگرواقع گردد.

ادامه مطلب

کانال تلگرام مهندسی برق

کانال تلگرام نظام مهندسی برق

کانال تلگرام پایان نامه نویسی

کانال تلگرام مقاله نویسی


آموزش فهرست نویسی پایان نامه در ورد 2010، آموزش پروپوزال نویسی رایگان، پروپوزال ارشد برق، دانلود پایان نامه کارشناسی برق قدرت word، پایان نامه ارشد برق قدرت pdf، انجام پایان نامه برق قدرت، نمونه پروپوزال رشته برق قدرت، پایان نامه برق word، موضوع پایان نامه ارشد برق قدرت،

 


اعتبار ژورنال¬ چطور محاسبه می شود؟

فصل اول: چطور شروع به مقاله نویسی کنم؟ 

کد آموزش: LP009

 

این متن، گزیده و برگرفته از فیلم آموزشی است. برای مشاهده جزئیات این آموزش، لطفا فیلم آموزش نگارش مقالات ISI  را مشاهده کنید.

 

شاید یکی از کارهای روزمره هر پژوهشگری که تعدادی مقاله در کنفرانس­ها و ژورنال­های بین­المللی منتشره کرده، خالی کردن صندوق دریافت ایمیل خود از فراخوان­های ارسالی از طرف انواع کنفرانس­ها و ژورنال­هاست. در مورد اعتبار کنفرانس­ها و ژورنال­ها بحث شد، اما نکته­ای وجود دارد این است که بررسی اعتبار یک کنفرانس راحت هست همچنین چون اجرای یک کنفرانس دارای هزینه گزاف و نیازمند هماهنگی و کارهای زیادی است اساسا کلاه­برداری در آن کمتر اتفاق می­افتد.

ادامه مطلب


مقاله برق isi، مقاله isi در رشته برق، دانلود مقاله isi رشته برق، مقاله برق قدرت به زبان انگلیسی، مقاله برق قدرت با ترجمه، مقاله برق قدرت isi، مقاله برق قدرت انگلیسی، مقاله برق قدرت ieee، مقاله برق قدرت زبان اصلی


تعریف اولیه دیماند

فصل دوم: مدیریت بار شبکه 

کد آموزش: LN008

 

این متن، گزیده و برگرفته از فیلم آموزشی است. برای مشاهده جزئیات این آموزش، لطفا محصولات آمادگی آزمون نظام مهندسی را مشاهده کنید.

 

بار نصب شده[1] (CL    ): مجموع کل مصارف الکتریکی

ضریب همزمانی[2] (SF    ): مقدار بار مصرفی به صورت همزمان

بار موردنیاز[3] (DL): بار مصرفی که برابر با CL×SF است. معمولا به حاصل ضرب DF×SF نیز DF می گویند.

ادامه مطلب

 


دانلود مباحث نظام مهندسی pdf، دانلود مبحث 13 نظام مهندسی pdf، جزوه نظام مهندسی برق pdf، سایت نظام مهندسی، آزمون نظام مهندسی 1395، مبحث 15 جدید، مبحث 15